• Reviews

Cliënten zelf aan het woord.

Regelmatig geven cliënten na gesprekken feedback over hoe zij één en ander ervaren hebben. Omdat deze feedback het beste weergeeft wat u aan één of meer gesprekken zou kunnen hebben, zijn enkele uitspraken voor u op een rijtje gezet.

"Heeft me ongelooflijk veel power en energie gegeven."

Graag wil ik je deze review geven, Michel, voor de wijze waarop je me in het laatste gesprek duidelijk maakte wat me duidelijk gemaakt moest worden. Dat heeft me ongelooflijk veel power en energie gegeven. Dus hierbij een compliment voor jou en de manier waarop je je werk doet. Hartelijk dank daarvoor!

– Marjolein

Relatietherapie Den Haag

"Heel veel kunnen opruimen en veel kwartjes over onszelf gevallen."

We hadden eerder relatietherapie geprobeerd en stonden eigenlijk niet erg te springen om dat nog eens een kans te geven. Maar in al die tijd bouw je zoveel op samen en de uitgangspunten van de website spraken ons aan, dus vooruit maar. Het allemaal weggooien kon immers altijd nog. Maar wat bleek? In slechts een handvol gesprekken hebben we heel veel kunnen opruimen. En door ieder ook enkele individuele gesprekken te voeren, zijn veel kwartjes over onszelf gevallen. We hebben nu weer zin in onze toekomst en dat zegt veel over jouw professionaliteit, dank je wel!

– Paul

Relatietherapie Den Haag

"Onbetaalbaar wat hij voor ons heeft betekend."

Wij kwamen bij Michel in een crisissituatie. Dankbaar dat we bij hem terechtkwamen. Het is onbetaalbaar wat hij voor ons heeft betekend.

– Joost

"Erg dankbaar, dankzij hem hebben we ons huwelijk gered!"

Voor ons is Michel Modde een reddende relatietherapeut gebleken. Via een professioneel mediation-traject bij Michel, zijn we van een uitzichtloze, tot (bijna) scheidende situatie….naar de doorstart van ons huwelijk gegaan. Tijdens het traject zorgde hij ervoor dat een ieder van ons zich gehoord voelde. Zonder te oordelen, leerde hij ons inzicht te krijgen, op een in eerste instantie, uitzichtloze situatie. Toch is, met hulp van Michel, de doorstart ons uiteindelijk gelukt…fijn voor ons als partners, maar zéker ook fijn voor onze kinderen. We zijn Michel hier nog steeds erg dankbaar voor, want dankzij hem hebben we ons huwelijk gered!

– Francine

"Meer en beter inzicht gekregen waarom het allemaal zo gelopen is.

Tijdens mijn scheiding heb ik hulp gezocht om alles weer een beetje op een rijtje te krijgen. Eerst was ik bij een andere psycholoog waar ik een maand of vier geweest bent en geen stap verder kwam. Toen kwam ik in contact met Michel Modde en na 4 sessies had ik mijn leven weer enigszins op de rit. Door Michel Modde heb ik meer en beter inzicht gekregen waarom het allemaal zo gelopen is.
Als ik dit geweten had, had ik direct naar hem gegaan. Dit had voor mij veel tijd, energie en geld gescheeld.’’

– Karin

Relatietherapie Den Haag

"Ik heb ‘het ongezonde’ in de band met mijn moeder kunnen loslaten."

Nu ik mijn moeder verloren heb, besef ik eens te meer dat de individuele gesprekken met Michel destijds van onschatbare waarde zijn geweest. De relatietherapie was top, maar ik heb ook zoveel geleerd toen over mijn band met mijn ouders … Ik heb ‘het ongezonde’ in de band met mijn moeder daarna kunnen loslaten, waardoor de laatste jaren met haar nog zo goed geweest zijn. Ik ben Michel daar erg dankbaar voor.

– Hilde

Relatietherapeut Den Haag

"Zeer nette en betrokken professional die geeft om zijn klanten."

Michel is een zeer nette en betrokken professional die geeft om zijn klanten, inhoudelijk sterk, kan theorie in praktijk brengen en uitleggen. Ben blij dat we elkaar hebben leren kennen en goed kunnen sparren, ik raad hem aan iedereen aan.

– Bas

"Zijn heldere analyse leidde tot een proces wat me veel heeft gebracht."

Met de nodige reserves bij Michel binnengestapt. Maar zijn heldere analyse van het probleem tussen mij en mijn vrouw direct al in het eerste gesprek, leidde tot een proces wat me veel heeft gebracht, zowel in inzichten over mezelf als over ons huwelijk.

– Evert

"Inzicht gekregen in mezelf en me kunnen ontwikkelen."

Ik heb Michel Modde ervaren als een fijne therapeut, die de tijd neemt en echt luistert. Hij hoort ook wat niet wordt gezegd. Dankzij zijn vraagstelling heb ik inzicht gekregen in mezelf en heb ik me kunnen ontwikkelen. Zijn adviezen hebben mij iedere keer verder gebracht als ik vast liep. Ik zou zeker terug gaan als ik weer hulp nodig heb.

– Claudia

"Begrijp nu hoe de vrouwen waarop ik val in elkaar zitten."

Beste Michel, Vanwege het oponthoud aan mijn kant heeft de doorloop van onze gesprekken langer geduurd dan ik gewild had – waardoor ik me nog een keer ‘gestoten’ heb zoals je weet – maar ik begrijp nu hoe de vrouwen waarop ik val in elkaar zitten, en nu ik het begrijp, zie en voel ik het ook ineens direct al bij de eerste date. En ook al weet ik dat het gewoon je werk is, ben ik daar toch heel blij mee!

– Bertrand
N.B. Vanwege privacydoeleinden zijn de reviews geanonimiseerd.

• Drs. Michel Modde – relatiepsycholoog met ruim 25 jaar ervaring

Wilt u de positieve energie uit uw relatie weer terugkrijgen?

Los uw impasse dan op door relatietherapie en/of -advies.