Relatiepsycholoog drs. Michel Modde

Relatiepsycholoog Michel ModdeHallo. Na het VWO heb ik psychologie in Leiden gestudeerd. Vervolgens na mijn afstuderen in 1988 diverse functies in zowel het bedrijfsleven als in de sociale sector bekleed, onder andere als (senior) wetenschappelijk onderzoeker en - projectleider. In die functies bleek meer en meer dat mijn interesse en capaciteiten vooral lagen in het hebben van direct contact met mensen en daarbij iets voor ze kunnen betekenen.

In 1997 heb ik daarom Equal Power opgericht, een relatiebemiddelings- en adviesbureau met een destijds innovatieve aanpak. Daarnaast verzorgde ik relatietherapie aan stellen, gaf individueel advies bij relatieproblemen en fungeerde als mediator en adviseur bij echtscheidingen en het opstellen en uitvoeren van ouderschapsplannen.

De aanpak van Equal Power bleek succesvol en in 2006 groeide het bureau uit tot het grootste relatiebureau van Nederland op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling voor HBO’ers en academici. Begin 2007 vervolgens ging het ledenbestand van bureau Equal Power op in 'Relatiebureau Ilse Relatiebemiddeling'. Mijn eigen activiteiten - die inmiddels ook weer verder waren ontwikkeld en op deze site besproken worden - zijn in dezelfde tijd ondergebracht in relatiepsycholoog.nl.

Relatiepsycholoog Michel Modde Relatiepsycholoog Michel Modde Relatiepsycholoog Michel Modde Relatietherapie | Den Haag  | Voorburg | Zoetermeer

 

Terug naar boven