Over Michel

• Maak kennis met

Relatiepsycholoog drs. Michel Modde.

Hallo. Na het VWO heb ik psychologie in Leiden gestudeerd. Vervolgens na mijn afstuderen diverse functies in zowel het bedrijfsleven als in de sociale sector bekleed, onder andere als (senior) wetenschappelijk onderzoeker en – projectleider. In die functies bleek meer en meer dat mijn interesse en capaciteiten vooral lagen in het hebben van direct contact met mensen en daarbij iets voor ze kunnen betekenen.

In 1997 ben ik daarom naast ook andere bedrijfsactiviteiten mijn eigen praktijk als psycholoog gestart, waarbij ik de domeinnamen relatiepsycholoog.nl en relatiepsychologen.nl heb kunnen vastleggen, zeg maar de ‘moederdomeinnamen’ van de relatiepsychologie in Nederland.

De eerste jaren werkte ik daarbij vanuit een kamer in mijn privéwoning in Leidschendam, vervolgens meer dan 10 jaar in een kantoorpand in wat toen de belangrijkste winkelstraat van Leidschendam was (dus in de tijd ruimschoots voordat de Mall of the Netherlands werd gebouwd, laat staan haar deuren opende), en inmiddels alweer ruim 10 jaar in een geheel zelfstandig praktijkpand aan de Rembrandtlaan 31 in Voorburg.  

• Drs. Michel Modde – relatiepsycholoog met ruim 25 jaar ervaring

Wilt u de positieve energie uit uw relatie weer terugkrijgen?

Los uw impasse dan op door relatietherapie en/of -advies.