FAQ

• FAQ

Uw vragen beantwoord.

Het (hoofd)doel van de relatietherapie is uit de  ontstane impasse te komen – in het algemeen om het samen weer leuk te krijgen. Bij individueel relatieadvies als gevolg van relatieproblemen is dat het beantwoorden van de vragen die u heeft. In beide gevallen kan het inzichtelijk maken van de onderliggende relatiepatronen c.q. verborgen relatiedynamiek een middel daartoe zijn. Oftewel: hoe is de huidige situatie ontstaan gegeven ooit de beginsituatie, en gegeven dat geen van beiden daaraan schuld heeft.

Als uw partner (nog) niet bereid is deel te nemen aan relatietherapie, kunt u ook individueel advies krijgen. Dit helpt u antwoorden te vinden op uw vragen en biedt inzicht in de relatieproblemen, zodat u beter kunt omgaan met de situatie en eventueel voorbereidingen kunt treffen voor gezamenlijke sessies in de toekomst.

Een gemiddelde therapiesessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. De gesprekken vinden plaats in het praktijkpand aan de Rembrandtlaan 31 in Voorburg.

De kosten van een eerste persoonlijk gesprek bedragen € 105,-. Dit bedrag is inclusief een gratis kennismakingsdeel waarin u uw vragen kunt stellen en uw persoonlijke situatie kunt bespreken. Tijdens dit gesprek worden ook de kosten voor vervolgtrajecten en eventuele vergoedingen door verzekering of werkgever besproken.

In situaties waar één partner de relatie wil beëindigen en de ander niet, kan een voortraject van drie gesprekken worden gestart. Dit voortraject helpt de partners een definitieve en weloverwogen keuze te maken voor verdere relatietherapie of om uit elkaar te gaan. 

Naast relatietherapie biedt drs. Michel Modde ook personal coaching voor ZZP’ers, DGA’s en managers, mediation bij diverse soorten relaties (zoals werkrelaties en familierelaties), en EMDR-therapie binnen lopende trajecten. Deze diensten zijn gericht op het verbeteren van persoonlijke effectiviteit en het oplossen van conflicten.

De praktijk aan de Rembrandtlaan 31 in Voorburg is goed bereikbaar vanaf de A4 en de A12 en ligt centraal ten opzichte van Den Haag (inclusief Leidschenveen en Ypenburg), Zoetermeer, Delft, Leiden en natuurlijk Leidschendam – Voorburg zelf. Parkeren in de straat is gratis en gemakkelijk. U heeft geen parkeerschijf nodig.

U kunt een afspraak maken of meer informatie opvragen door contact op te nemen via telefoon (070) 419 04 11, e-mail michelmodde@relatiepsycholoog.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Vermeld uw contactgegevens en waarin u geïnteresseerd bent en dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

• Drs. Michel Modde – relatiepsycholoog met ruim 25 jaar ervaring

Wilt u de positieve energie uit uw relatie weer terugkrijgen?

Los uw impasse dan op door relatietherapie en/of -advies.