Andere diensten

• ANDERE DIENSTEN

Personal coaching, mediation en EMDR-therapie.

Van alle relaties zijn we in onze partnerrelaties het meest onszelf op een gelijkwaardige basis, waardoor we daarin het meest laten ‘zien’ wie we ècht zijn – zowel aan onszelf als aan de ander. Partnerrelaties kunnen daarom worden beschouwd als het meest gecompliceerd van alle menselijke interacties.

De aspecten die partnerrelaties zo gecompliceerd maken – met name nabijheid in combinatie met kwetsbaarheid – spelen uiteraard ook een rol in tal van andere relaties, zij het dan in een meer afgezwakte vorm en soms ook alleen in specifieke situaties.
Voorbeelden hiervan zijn:

Relatiepsycholoog drs. Michel Modde biedt ook bij bovenstaande soorten relaties effectieve personal coaching en/of mediation. Concreet gaat het daarbij om:

Ten slotte biedt drs. Michel Modde ‘gewone’ (reguliere) individuele therapie en als gecertificeerd EMDR-therapeut EMDR-therapie aan binnen lopende trajecten (EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing en is een relatief jonge therapeutische vorm waarvan de langdurende therapeutische effecten inmiddels ruimschoots wetenschappelijk bewezen zijn.)